Gott Nytt År!


Har summerat år 2008 lite med bilder på min bilddagbok. Kika gärna in och glutta lite och lämna en kommentar! :)

-  Bilddagbok:  http://gulligasurre.bilddagboken.se//- Gott Nytt År -
* Sandra *

God Jul!God Jul på Er alla och hoppas ni får en trevlig afton! 


- Bilddagbok: http://gulligasurre.bilddagboken.se/

En vecka kvar

Nu räknar jag ner till något helt annat än flytten. Försöker att inte tänka så mycket på flytten nu vid juletid. Så nog om det.

*

Tre dagar efter det att jag skrev det senaste inlägget, alltså på luciadagen, insjuknade jag i magsjuka.

Jag hade under natten sovit väldigt oroligt och vaknat flera gånger men vid halv sju på morgonen kunde jag inte stå emot längre. Toaletten fick många härliga besök den dagen.

Antagligen smittades jag på jobbet där det går magsjuka, härligt!


Det var tur att jag hade världens goaste sambo hemma som kunde hjälpa mig med allt möjligt under dagen. Jag kände mig hemsk som inte kunde göra något med han. Vi som hade planerat att ha en mysig hemmadag med julbak och julkortsfixande. Men icke, han fick istället ta sig ett par vändor till affären för att handla lite saker som jag verkligen behövde. Tur att mamma finns också så man kan ringa och få en massa husliga råd som faktiskt hjälper. Tack till Er!


*

Idag kände jag mig verkligen på topp efter magsjukan vilket var tur eftersom jag hade beställt tid hos frisören. Pallade mig upp vid halv åtta i morse efter kanske drygt fyra timmar sömn, knappt det och dog ner på stan.
Jag hade bestämt sedan tidigare att jag skulle färga mitt hår efter klippningen och idag blev det gjort. La i en mörkare brun i botten och gjorde sedan effektslingor lite här och där i en guldnyans. Riktigt nöjd blev jag och känner mig verkligen fräsch så här efter magsjukan och inför jul, super.

*
Musikhjälpen
Vilken underbart program. Det sänds både i Sveriges Radio P3 och i SVT2 samt på webben.
De är alltså instängda i en liten bur kan man säga och ska sända radio 144 timmar live tills på fredag den nittonde.
Varför de gör det är för att samla in så mycket pengar de bara kan tillsammans med radiohjälpen för att skänka pengar till hjälp åt flyktningar.
Inte bara att de gör en grym insats åt de behövade utan de är även grymma på att underhålla oss här i Sverige med deras sjuka humor och deras ideér.
Som inatt när jag inte kunde sova, slog jag på svt 2 och där var dem, musikhjälpen. Inatt var det med Kitty, den bästa enligt mig. Har älskat henne sedan hon var med i BigBrother för x-antal år sedan.
Inte bara att musikhjälpen har räddat min natt, de har verkligen räddat de dagar jag bara legat i sängen med magsjuka. Underbart program helt enkelt!

*
Sitter och kikar lite på julklappar, de allra sista blir inhandlade på tisdag då lönen kommer. Som de flesta andra antar jag. Bättre att ha kommit på redan nu vad man ska köpa så slipper man springa runt och ödsla en massa tid på att leta på rätt saker. Blir väl ändå rätt lång tid i alla dessa köer.

En vecka kvar till julafton, mysigt! 
 
En sak till bara innan jag avslutar det här inlägget. Låt snön falla nu för jag vill ha en vit jul!

  / S

- Bilddagbok: http://gulligasurre.bilddagboken.se/

54 dagar kvar

Jag har börjat räkna ner till dagen då flyttlasset går till Falun.
Vet inte om det är bra eller dåligt att räkna ner. Bra är att förbereda psyket på att vi snart inte bor här i Avesta längre. Det dåliga är väl att man inser att det inte alls är många dagar kvar... Känslorna är delade...

Gjorde som sagt min sista dag på jobbet i slutet av november och blev avtackad på julmiddagen med arbetskamraterna.
Det var svårt att hålla tillbaka tårarna när de kom med en fin blomma och med en massa kloka ord jag kan ta med mig på vägen. Jag kommer verkligen sakna dom där tokiga fröknarna!

Shit, var tvungen att ta en paus där innan jag fortsatte att skriva, tårar...

Jag vill inte att ni ska tro att jag inte vill flytta. Att flytta är det bästa för mig och Daniel, vi kommer få det så mycket bättre, det tvivlar jag inte på. Men just nu är det vemodigt, magen är orolig. Men jag intalar mig gång på gång att allt kommer bli bra, det måste bli bra helt enkelt!

*
Daniel.
Idag känner jag mig som nykär igen, ni vet där där pirriga känslan i magen. Det är så att Daniel kom hem med en jättefin affisch igår som han gjort på jobbet. Det står mitt namn på och sedan en fin liten dikt. Jag började gråta, det är det finaste jag någonsin har fått av någon. Den ska snart få pryda mitt nattduksbord, bara jag hittar en passande ram till den.
Jag älskar dig Daniel, mer än någonsin!

*
Jag tänker fortfarande mycket på vart Jimmy kan vara. Dags att hitta honom nu!

*
Önskelista
Kan inte alla mina nära och kära skriva önskelista åt mig. Det skulle underlätta så grymt mycket.
Fast de klart, jag är alltid fyndig och fixar det mesta utan någon önskelista.
Mor och Fars julkapp respektive födelsedagspresenter till dem är klar. Det är riktigt jobbigt att hela min familj fyller i december, pengarna flyger iväg.
Men iår har jag och bror lagt ihop till deras present samt att vi lagt ihop deras födelsedagar med julklappen. Så iår får dem en riktigt dyr och fin julklapp. Vilket jag och brosan gjorde ett riktigt fynd på. Över 1000kr rabatt inte illa på det vi köpte, kan naturligvis inte skriva här vad vi köpt då mor min brukar gå in och läsa ibland.
Till Daniel är jag nästa klar, bara nått litet som fattas. Det är bara bror min och till Moa och Wilma det saknas nu, får väl bli att man springer i sista sekunden och shoppar...

*
Hade tänkt skiva mycket mer här men dem tankarna och funderingarna försvann när jag började skriva om flytten. Det är ju så att flytten tar stor del i min hjärna just nu...


Ikväll ska jag iväg till badhuset för att kika på när Moa och Wilma lussar med simningen. Blir mysigt!
Efter det ska jag fixa och trixa lite med jul/flyttkorten som ska skickas iväg.

Kärleken övervinner allt


  / S

- Bilddagbok: http://gulligasurre.bilddagboken.se/

Surrovich - Molly & Milla

En vardagsblogg om livet som Mamma till två töser, Molly och Milla. Mycket fokus på barnen och deras påhitt. Välkommen att följa oss!

RSS 2.0