2009-2010

© / Sandra


- Bilddagbok:
http://gulligasurre.bilddagboken.se/ 

3 dagar kvar

Tjohejsan!
I skrivande stund har det blivit tisdag och 2 dagar kvar till julafton fast jag skrev 3 dagar i rubriken, har liksom inte blivit tisdag för mig än eftersom jag inte gått och lagt mig.

Här hemma är det kallt, går runt med sockor och tofflor och hör och häpna, tjocktröja. Jag som aldrig brukar frysa gör det som bara den nu. Det som är bra med denna kyla är att snön ligger bra annars kan den dra åt pipsvängen.

Skrev i förra inlägget att jag skulle ta ut julskinkan ur ugnen och det gjorde jag strax efter jag stängde ner blogg.se sidan och den blev superbra i år med. Mumma! Har varit där och nallat lite varje dag, är så gott. Daniel fick även med sig en julpåse med sig hem från jobbet. Han fick det även förra året. Innehöll en julskinka, julkorv, prinskorv och hästkorv, super!

När jag vaknar i morgon bitti kommer förhoppningsvis mor min hit på besök. Ska baka och ner på stan en sväng hon ska hjälpa mig hitta på en julklapp som jag har lite svårt med. Tur man har sin goa lilla gumma till hjälp :)

Nej nu ska jag ta och fixa lite vardagsrummet och sedan lägga mig för nu börjar klockan bli mycket.

Blev att tänka på en sak, i denna kyla längtar man väl inte tillbaka till värmen, eller? :P

© / Sandra


- Bilddagbok:
http://gulligasurre.bilddagboken.se/ 

Tävling!

Är med och tävlar om en barnvagnsfilt hos Älskade Hjärtegryn.
Hon har precis passerat 100.000 besökare och har därför en tävlig där man kan vinna en valfri barnvagnsfilt med fleece på insidan. Kika in på sidan (länken) för att komma till henns tävlig och blogg.
Vinnaren dras den 10 januari.Snälla fortsätt så här!

Hejhallo!

8 dagar kvar till självaste julafton och äntligen har julkänslan börjat komma smygandes tack vare snön.
För några dagar sedan började snöflingorna falla och idag är det nog 4-5 dm snö i terrängen :) Härligt!
Inte bara jag som älskar att det är snö på marken utan den lilla hunden här hemma är lika lyrisk som jag. Han älskar verkligen snön och vill vara ute i flera timmar om han fick bestämma. Det bästa han vet är att hoppa in i snöhögar som inte är hårda och böka runt. Han älskar även när jag eller husse sparkar snöklutar åt honom, han tar den i munnen och springer så långt han kan och springer tillbaka och vill att vi ska jaga honom. Detta gör att när vi är på promnad går han och tittar på våra fötter i väntan på att vi ska sparka till en snöklut, så söt! :)
Is i skägget får han och när vi kommer in får han damp och springer runt överallt i hela lägenheten för att vara blöt är bland det värsta han vet, sötnosen.


Idag har jag postat julkorten, var ute i sista sekund så jag fick skynda mig till den röda lådan och slänga i dem. Hoppas alla kommer fram. I skrivande stund ligger även julskinkan i ugen, snart är den färdig och då ska den griljeras. Ska göra lika som jag gjorde förra året med pepparkaka på, det blir så underbart gott och enligt Daniel var det den godaste han någonsin har ätit så iår har jag en stor press på mig. Blir besviken om jag inte lyckas...

Dagen är snart slut och det har faktiskt varit en helt okej dag, har varit glad sedan jag klev upp, ja nästa i alla fall. Fick reda på att jag klarat mig i den andra delkursen i engelska så nu är 15 högskolepoäng registrerade, fattas bara 15 till men förhoppningsvis får jag dem innan nyår, håll tummarna för mig!

Dags att ta ut skinkan tror jag, ni får ha det fint!


Snälla låt det snöa mer och mer och ännu mera!

© / Sandra


- Bilddagbok:
http://gulligasurre.bilddagboken.se/ 

Tävling

Är med och tävlar om ett par fina namnbyxor hos Älskade Hjärtegryn.
Var med du också, den avslutas ikväll klockan 19.00
Tre gubbar!Dessa tre härliga gubbar, Hedlund, Nielsen och Challe, ja Hedlund får räknas som gubbe just nu, är klara för spel med Ludvika Hockey i division 3.
Känns helt galet men härligt. Min moderklubb där jag en gång ställde mig på mina första skridskor när jag var liten. Blir säkert att ta en tripp hemåt nu för att se på när gubbarna lirar lite hockey.
Det ryktas även om att en till är på väg, det visar väl sig inom några dagar om det ligger någon sanning bakom detta. Men skoj är det! :D
Heja Ludvika!(bild lånad från dt.se)

Vinn det fina halsbandet! =)

Jag är med och tävlar om det här fina halsbandet hos Mia Wiborg.
Man får själv välja vad det ska stå för text.

Var med och tävla du med!

    Var med och tävla du med!

Tävlar


Jag är med och tävlar om detta fina smyget hos Mia Wiborg.
Man får själv välja vad det ska stå för text.

Var med och tävla du med! 


 

Tiden flyger iväg

Hejsan vänner!

Nu är vi redan inne i december. Tiden går galet snabbt just nu vilket är både bra och dåligt. Det dåliga är så klart att tiden inte riktigt räcker till för allt som har med skolan att göra. Är inne på slutspurten nu och det är mycket som ska göras innan julen. Det som är bra med att tiden går fort är att det snart blir ledigt med julmys och allt där till. Ska bli så skönt att vakna upp en dag och inte behöva känna alla måsten.

Julen.
Iår ska jag och Daniel för första gången fira jul tillsammans. Det ska bli underbart! Vad vi har sagt nu ska vi nog förmodligen vara i Avesta och fira jul och sedan åka till Ludvika på juldagen. Det är så här att vi ska till Avesta i vilket fall dagen innan julafton då Daniels familj och deras grannar har en julmiddag. Har varit med två år nu på den och det är riktigt kul. Så på julafton blir det nog att vi vaknar i Daniels gamla pojkrum och sedan på dagen går vi tills han mamma och på kvällen blir det med hans pappa. Jag hoppas aftonen avslutas i kyrkan på midnattsmässan. Mysmysmys!

Längtar verkligen hur mycket som helst efter julen nu. Mysigt att det har varit första advent redan. Den "firades" i Ludvika med julskyltning på stan. Snart är det andra advent och denna gång "firar" vi här i Falun med gruvans årliga julmarknad. Den är så underbar att gå på, mys igen! ;)

Daniel har tagit ledigt under mellandagarna, ska bli skönt att få vara hemma med honom och bara ta det lungt. Kanske reser vi bort en sväng, det visar sig. Skönt ska det bli i vilket fall för vi har haft det lite kämpigt med vardagen här hemma när det har varit långa arbetsdagar för Daniel och mycket skolarbeten för mig. Dessutom har jag varit väldigt deprimerad på sistone, har liksom inte hittat någon glädje i min kropp. Så det har blivit en del sömnlösa nätter med tankar, funderingar och tårar. Men nu är jag här, lite gladare och lite klokare. Jag är stark!


Nu har jag i alla fall uppdaterat bloggen så ni vet att jag lever. Får ursäkta än en gång för den dåliga uppdateringen men det har sina orsaker. Skolan, den tar upp all fritid just nu! Men snart hoppas jag på en ändring och att det kommer komma ett och ett annat inlägg då och då. Tills dess får ni ha det underbart och snälla för min skull kan ni inte dansa lite snödans? Längtar efter SNÖ!© / Sandra


- Bilddagbok:
http://gulligasurre.bilddagboken.se/ 

Surrovich - Molly & Milla

En vardagsblogg om livet som Mamma till två töser, Molly och Milla. Mycket fokus på barnen och deras påhitt. Välkommen att följa oss!

RSS 2.0