Tiden flyger iväg

Kommentera
Hejsan vänner!

Nu är vi redan inne i december. Tiden går galet snabbt just nu vilket är både bra och dåligt. Det dåliga är så klart att tiden inte riktigt räcker till för allt som har med skolan att göra. Är inne på slutspurten nu och det är mycket som ska göras innan julen. Det som är bra med att tiden går fort är att det snart blir ledigt med julmys och allt där till. Ska bli så skönt att vakna upp en dag och inte behöva känna alla måsten.

Julen.
Iår ska jag och Daniel för första gången fira jul tillsammans. Det ska bli underbart! Vad vi har sagt nu ska vi nog förmodligen vara i Avesta och fira jul och sedan åka till Ludvika på juldagen. Det är så här att vi ska till Avesta i vilket fall dagen innan julafton då Daniels familj och deras grannar har en julmiddag. Har varit med två år nu på den och det är riktigt kul. Så på julafton blir det nog att vi vaknar i Daniels gamla pojkrum och sedan på dagen går vi tills han mamma och på kvällen blir det med hans pappa. Jag hoppas aftonen avslutas i kyrkan på midnattsmässan. Mysmysmys!

Längtar verkligen hur mycket som helst efter julen nu. Mysigt att det har varit första advent redan. Den "firades" i Ludvika med julskyltning på stan. Snart är det andra advent och denna gång "firar" vi här i Falun med gruvans årliga julmarknad. Den är så underbar att gå på, mys igen! ;)

Daniel har tagit ledigt under mellandagarna, ska bli skönt att få vara hemma med honom och bara ta det lungt. Kanske reser vi bort en sväng, det visar sig. Skönt ska det bli i vilket fall för vi har haft det lite kämpigt med vardagen här hemma när det har varit långa arbetsdagar för Daniel och mycket skolarbeten för mig. Dessutom har jag varit väldigt deprimerad på sistone, har liksom inte hittat någon glädje i min kropp. Så det har blivit en del sömnlösa nätter med tankar, funderingar och tårar. Men nu är jag här, lite gladare och lite klokare. Jag är stark!


Nu har jag i alla fall uppdaterat bloggen så ni vet att jag lever. Får ursäkta än en gång för den dåliga uppdateringen men det har sina orsaker. Skolan, den tar upp all fritid just nu! Men snart hoppas jag på en ändring och att det kommer komma ett och ett annat inlägg då och då. Tills dess får ni ha det underbart och snälla för min skull kan ni inte dansa lite snödans? Längtar efter SNÖ!© / Sandra


- Bilddagbok:
http://gulligasurre.bilddagboken.se/