Flytt

Kommentera

Nu bär det snart av.
Det sista håller på att packas nu, känner mig liiite stressad. Det är mer saker än vad jag trodde!
Vi håller på att skruva isär möbler för fullt så de är färdigt innan vår flytthjälp kommer för att lasta in i lastbilen.

Ikväll blir det sista natten i lägenheten. Jag, Daniel och lilla Sigge ska sova på luftmadrass och kika på tv.
Kommer bli så mysigt men samtidigt sorgligt att veta att det är sista natten vi ska sova här i Avesta i vår lägenhet.

Någon gång under förmiddagen på lördag bär det av till Falun. Hoppas att det inte snöar på allt för mycket för det snöar för fullt just nu och de sa på tv att det kommer snöa hela hegen, typiskt.

Detta är det sista inlägget jag skriver innan flytten. Ni får vänta på att nästa kommer för just nu har vi inget internet i lägenheten och vet inte hur länge det kommer ta innan vi får det heller.
Ni som vill mig något har mitt mobilnummer så det är bara att slå en pling om ni vill kika förbi eller bara växla ett par ord.

Måste ringa min moster och höra hur det går med Sigge. Han var så nervös här hemma när vi höll på. Han gömde sig och satt och skakade och ville vara nära, helst sitta i knät. Så jag tänkte att det är bäst att han får åka till min moster så han får det lite lungt. Han spydde väl också två gånger innan vi åkte. Usch, tycker så synd om lilla plutten. Jag skulle gärna vilja veta hur hans tankar går inne i skallen. Vad han tycker om att vi ska flytta och så vidare...

Det var allt jag ville ha sagt just nu. Ni får ha det fint så hörs vi framöver.
Puss Sandra!
  / S

- Bilddagbok: http://gulligasurre.bilddagboken.se/