Hem Hem HemHem Hem Hem

3 kommentarer
Vad kallar ni era olika hem?
Ludvika för mig är HemHem medans Avesta är hem. Hur blir det med Falun nu när jag flyttar?
Falun blir naturligtvis Hem, Ludvika behåller sitt HemHem medans Avesta får heta HemHemHem.
För Avesta kommer fortfarande vara ett hem för mig. Under det året jag har bott där har jag utvecklats enormt som individ. Jag är glad över att jag har levt ett år i Avesta.
 
*
Är HemHemma just nu, alltså i Ludvika.
Daniel arbetar eftermiddag så jag tänkte att jag lika gärna kunde åka hit redan idag eftersom jag ändå hade varit tvungen att åka hit imorgon för att lämna Sigge innan vi ska upp till Leksand på hockey. Är oftast så att när Daniel arbetar eftermiddag så sitter jag där hemma alldeles själv och glor på tv eller sitter vid datorn. Så jag passade på att åka hit till Ludvika redan idag och det var skönt. Kommer dock kännas ensamt i sängen när det är dags att sova. Älskar verkligen att sova tillsammans med Daniel, höra hans andetag och snusningar. Min älskling!

*
11 dagar kvar tills vi får nyckeln till lägenheten. 11 dagar! Tiden har verkligen tickat på och det står väl inte på tills vi ska flytta in.
Har börjat packa lite smått där hemma. Plockade ihop mina lite krimskrams, blev två kartonger. Har börjat packa ner från bokhyllan. Har passat på att rensa undan lite skit också, lika bra att göra det nu när man ändå håller på. Jag vågar inte ens gissa på hur många kartonger det kommer sluta på. Men bra många blir det tror jag. Är väl så att det alltid blir mer än vad man tänkt sig.

Vi har varit och kikat lite på tapeter och möbler vi vill köpa.
I vardagsrummet är vi överens, blir en grå/svart/vit fond, köket en lila/svart/silver/vit fond.
I sovrummet hade vi tänkt att ta lika tapet som vi redan har, men tyvärr har den utgått. Blev riktigt ledsen när de sa det för jag älskade verkligen den. Så nu är man ute efter en ny, jag vet precis vilka färger och så men det finns ingen som lockar. Blir nog ett par besök till hos Per K eller liknade innan vi hittar på någon. Till kontoret har vi inte heller bestämt oss. Med det lutar åt något svart i en fond.
I det tredje lilla sovrummet/klädkammaren ska vi inte göra något åt för vi ska ändå ha en massa saker där inne.

I badrummet har vi tänkt att det skulle bli något åt det plommonlila i en fond och något ljusare på de andra väggarna. Måste måla om i badrummet, synd att det inte är kakel. Med badkar får vi alla fall vilket jag älskar!
Det blir nog så att vi lägger i lite trätrall på golvet och förhoppningsvis blir det nya badrumsmöbler med.

Läntar tills vi får nyckeln nu så vi får gå in och se lägenheten igen. Kommer bli så roligt! 

*
Det var verkligen skönt att halvligga så här i mammas säng. Det är en säng man kan hissa upp ryggen och där man har benen. Tvn är på eftersom det är handboll, just nu är det spännande. Kroatisen leder med 23-21 i skrivande stund.
Det är roligt när det är spännande matcher. Hoppas att det blir det imorgon också när det är dags för Leksand att spela derby. Kommer bli en härlig match imorgon, det har jag på känn!

Dags att kika på slutet av matchen sedan hade jag faktiskt tänkt att ta mig ett härligt varmt skumbad.

Daniel jag älskar dig så otroligt mycket!


  / S

- Bilddagbok: http://gulligasurre.bilddagboken.se/
 
1 Anonym:

skriven

Jag tror det kommer bli bra med trätrall i badrummet. Jag vet att du är skeptisk, men kolla in dessa före- och efterbilder så blir du säkert på andra tankar. Riktigt snyggt! ;) Älskar dig!

2 Daniel:

skriven

Jag tror det kommer bli bra med trätrall i badrummet. Jag vet att du är skeptisk, men kolla in dessa före- och efterbilder (länk) så blir du säkert på andra tankar. Riktigt snyggt! ;) Älskar dig!

3 malin:

skriven

aaa. jag vet, men jag har ju inte haft tid att skriva i bloggen förrän nu :)