Ge oss sol!

Kommentera
Hej hopp i sommarvärmen!

Nu tror ni väl jag blivit tokig som ropar efter solen när den redan är här. Det är till semestern jag önskar oss sol och inte en droppe regn. Är in varje dag på SMHI och kikar på vädret på Gotland och hur de kommande dagarna ska se ut så vi vet lite hur det kommer bli med kläder och dylikt. Saken är den att vädret ändras hela tiden, blir lite galen för ena stunden ser det ut att bli växlande med regnskurar och någon timme senare ska det bli sol hela veckan. En sak är säker och det är att regnkläderna ska i alla fall med. Lite regn har väl ingen dött av? =)

Nu är det bara tre dagar kvar. Det har gått så otoligt fort sedan jag skrev det förra inlägget. Jag hoppas inte semestern kommer gå lika fort för då blir jag ledsen över det. Vill att timmarna ska gå så långsamt som de bara kan!

Idag åkte jag iväg till Kupolen en sväg för att inhandla lite nya kläder. Hittade en ny fin kjol och en ny sjal som ska med till Gotland/Öland. Efter en snabbis på Kupolen drog jag iväg till ICA Maxi, alla kärlek till ICA Maxi i Borlänge, de har allt man letar efter. Köpte ett par nya shorts och en ny kofta, en grön som jag längtar efter så mycket. Även dessa ska med på semestern. Igår var vi även iväg till Borlänge fast då till Biltema för att inhandla en ryggsäck åt mig. Det blev en med 75liter så nu ska det packas!
Vi köpte även lite saker som är bra att ha, vattenflaskor, kniv och lite smått och gott. Blev faktiskt en cykeldator eftersom vi vill veta lite hur långt vi cyklar på semestern. Vi har inte satt upp några mål om hur lånt eller vart vi ska cykla utan vi tar det som det kommer, men jag hoppas vi kan hinna med Fårö.

Allt är nästan avprickat på våran packlista nu, bara desinfektionsmedel och plåster som ska handlas på apotekt. Antar att det kan bli lite skavsår här och där. Just ja, vi måste in på ÖB en sväg med för att se om de har tallrikslådorna där.
Resten av sakerna vi behöver som vattendunk inhandlas på Clas Ohlson i Visby så slipper vi släpa på den på tåget och båten.  Prickar av listan men för varje prick känns det som om att vi glömmer något...

Kan ni några bra tips om vart man kan köpa bra och billig campingmat? =)

* * *

Jag älskar dig Daniel!


/ Sandra


- Bilddagbok: http://gulligasurre.bilddagboken.se/  
                                       (Har lösenord till bilddagboken nu, säg till så får du det!)