G-G-VG-VG

2 kommentarer

Äntligen!
Jag är klar med engelskan och vad skönt!
Fick betygsresultatet igår och gick in med spänning på sidan för att se vad jag fått.
Högsta betyg man kan få är VG och jag fick det i två delkurser, är så nöjd och glad! :D
Nu kan jag äntligen släppa den där förbannande engelskan bakom mig och bara blicka framåt.


Idag innan sambon drog till jobbet började vi bygga ihop bebis klädskåp som vi köpte i helgen. Vi hann dock inte så långt och jag fick sätta ihop det sista själv men det gick gallant. Dock är inte dörrarna ditmonterade än då det var lite svårt att hålla upp en skiva själv och samtidigt skruva så när sambon kommer hem ikväll ska vi skruva. =)

Imorgon ska vi förhoppningsvis åka iväg och shoppa lite färg till spjälsängen och lite förvaringsaker till resten av hushållet. Vi måste som sagt fixa ett av rummen först, spackla, måla och möblera innan vi kan börja göra bebis rum helt klart. Jag längtar som bara den tills det är klart men vi har gott om tid på oss men ändå. Förhoppningsvis hinner vi klart till den 21 då vi har bjudit hit våra föräldrar/syskon på födelsedagskalas då sambon fyller år. Tänkte att det skulle vara färdigt tills dess så de får se. Kan nog gå med lite vilja och tid det vill säga. Har en del skolarbeten som måste göras även om tankarna och motivationen strävar åt ett annat håll just nu.

Såg på Glee nu på kvällen och tror ni jag grät något eller? När han trodde att han fick se sitt barn på skärmen under ultraljudet. De tårfyllda ögonen och lyckan. Imorgon är det en månad sedan vi var på ultraljud och jag vill så gärna göra ett till, så underbart och fantastiskt. Och låten Finn sjunger till Quinn "having my baby" åhhh så sött, tårarna sprutade kan jag lova.
Den låten fick mig att känna mig lycklig och att inse att det verkligen är något fantastiskt jag och Daniel ska gå igenom nu, ännu ett tecken på vår kärlek mot varandra. Älskar dig Daniel!

Tack alla för de underbara kommentarerna till det förra inlägget.
Ni gör allt så mycket lättare!

Stor kram till er alla!


Bilden är på klädskåpet utan dörrarna och det var nu jag insåg att det börjar bli mer och mer verkligt för varje dag att vi snart om någon månad ska bli mamma och pappa. Helt underbart och fantastiskt!
Vad små kläderna blev när jag la in de i skåpet, pyttesmått!


- LYCKA -


© / Sandra  


- Bilddagbok:http://gulligasurre.bilddagboken.se/
 
1 Thorla:

skriven

Va fint det blev! Kanske en garderob man ska ha? :-)

2 Johanna, nybliven mamma sedan 6veckor:

skriven

Vill bara säga att ta vara på graviditeten den tar slut när du minst anar det och ut kommer de mest underbara lilla mirakel ni kan tänka er! Har läst lite av dina gamla inlägg också, och vill bara säga håll ut och njut som sagt! Ingen graviditet är den andra lika (jag gick upp 45kg) och ingen förlossning är den andra lik, (min tog 49timmar, men jag skulle göra om det närsom helst!) Ha de bra!