Det där med buffarna

2 kommentarer
Hejhopp!
I skrivande stund håller bebis på att gympa för fullt där inne vilket är super, väx och bli stark!
Låg nyss i sängen och kikade på tv med sambon men tror ni bebisen sparkade något då? Så typsikt!

Det där med sparkar, visst är det mysigt när man känner de första rörelserna från det lilla livet där inne men samtidgt tycker jag det känns lite äckligt och läskigt.
Som jag förklarade för sambon, det känns som om att man har nervryckling eller att det är en mask som ålar runt precis under huden. Bara tanken fick mig spyfärdig men så riktigt illa är det inte.

Ibland har jag kännt några få buffar som varit starkare än dom andra. Förmodligen är det benen som sparkar. Idag när jag kikade på tvn på eftermiddagen höll jag hade på magen och kände helt plötsligt något som stack ut, höll handen lite hårdare mot magen och kände något litet, kanske en fot? Sjuk känsla i alla fall och jag måste erkänna att jag har svårt att förstå att det faktiskt ligger en liten bebis där inne, inne i min mage.
Har kikat på ul-bilderna hur många gånger som helst men jag har svårt att förstå ändå. Men kanske tack vare sparkarna och buffarna blir det mer verkligt.

Måste också säga att idag när jag kikade på tvn på eftermiddagen fick jag helt plötsligt en känsla att det är en pojke där inne. Från ingenstans kom känslan och jag berättade det för sambon när han kom och han erkände att när vi var på ultraljudet fick han den känslan också. Så spännande, vad döljer sig egentligen där inne? :D


© / Sandra


- Bilddagbok:
http://gulligasurre.bilddagboken.se/ 
 
1 Tova:

skriven

Åh, känner verkligen igen mig i de tankarna.Minns första Ul:et och sparkarna som vore det igår - och nu är man redan i v. 40. På mållinjen, trodde nästan aldrig jag skulle nåt dit! ;)

Men dessa sista dagar är också de segaste... så passa på och njut!

kramar

2 Karin:

skriven

Jag tror fortfarande att det är en tjej :) Men de får vi väl se sen. Eller vill ni veta i förväg? Kram