Ont om ord idag

4 kommentarer
Idag är det ont om ord här i bloggen. Vi har haft främmande hela dagen av min päron och min farmor.
Vi har käkat en supergod middag på O'learys, knatat runt på City Gross i en timme och drukigt kaffe och kikat igenom bilder från dopet. En mycket trevlig dag som jag gärna gör om snart igen.

Kan säga att jag har lite ångest efter middagen på resturangen men ibland måste man unna sig något även om man går på diet. Får helt enkelt bli en extra lång promenad imorgon.

Imorgon är det dags för Molly att vägas och mätas igen. Har ni någon gissning på vad det blir för resultat?
Den 27/9 vägde hon 7720gram och var 65cm lång. Som vanligt har vi skrivit upp våra gissningar för att se vem som kommit närmast, tävlingsinriktade som vi är jag och Daniel.

Vill också påminna er om att det bara är 2 månader kvar till julafton. Molly fick sina julkläder idag av mormor och morfar i ett paket. Det blev den gråa klänningen från Lindex med två olika strumpbyxor. Jag längtar jättemycket till julen i år och längtar efter den där härliga snön som aldrig vill komma till Falun :(

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kika på Robin Hood innan det är dags att krypa till kojs.
Hoppas ni har haft en trevlig söndag!
 
1 Sandra och Minéa:

skriven

Jag tror att hon väger 8345 och är 66,5 cm :)Minéa väger 7,8 nu och är 67 cm så Molly har nog gått om henne nu ;)

2 Annika - familjebloggen med massor av tävlingar!:

skriven

Hehe jag kan tro det ;) Hann inte skriva att jag lagt upp det, eftersom Rasmus härjade runt som tusan - så jag var tvungen att dra ett varv runt huset med snabeldraken (dammsugaren)...Jag tror att sötskruttan väger 8270g och är 67.5 cm lång ;)Kram

3 Tant Ulrika:

skriven

Hejsan!Vill bara tipsa dig som tävlar/ har tävlat hos mig att jag nu dratt i gång en ny braig en:http://uj76.blogspot.com/2010/10/tant-lottar-ut-en-valfri-troja.htmlHa en toppendag =)

4 Angelica:

skriven

Molly kommer att bli supersöt i sina julkläder! Ska lura lite på vad Ludvig ska få ha på sig också...