Svar till en läsare

8 kommentarer

Jag fick en kommentar nyss från "en läsare" som skrev:

"Hej Sandra, det är ju såå roligt att läsa din blogg. men ibland när man inte varit inne på ett tag och har några inlägg att läsa ifatt så kommer det alltid något fel i designen efter ett tag, det är ju såå tråkigt för det är en lååååång vit ruta som på något vis har hamnat MITT i texten, kan du inte försöka fixa detta så man kan läsa lite mer än bara dagens inlägg :-)"

Svaret på den här frågan är om du använder dig av Firefox?
Min design är gjort efter Explorer vilket gör att min bloggdesign ser konstig ut i andra webbläsare.
Jag har faktiskt försökt klura ut vad det kan vara för fel men har inte kommit på det än men ska kika på det lite mer. Hoppas att du forstätter läsa min blogg trots det här.
Kanske går det bättre att läsa de äldre inläggen genom att klicka på rubrikerna under "senaste inlägg" då får man upp ett inlägg i taget.

En fråga till er som kan det här med design, vet ni vad det är för fel när designen blir dålig i andra webbläsare än Explorer?
Vill gärna ha tips om hur jag kan förbättra min design! 

Några som använder sig av Safari eller någon annan webbläsare? Hur ser min blogg ut för er isåfall? 

 

 
1 Hannele - nybliven 2barnsmamma <3:

skriven

Svar:

ÅH! Tack så mycket! :D Har viljat testat dom sen hela det där kom ut på lillebror eftersom Kevin inte använder napp längre eller ja är för gammal för det eftersom det är från 0-6 månader ^^,Åh vad kul det ska bli! :D:D:D Längtar! :D

2 Emelie:

skriven

Om man går allra längst ner på din blogg så står de "bloggar jag följer" längst ner på den där vita randen liksom.. kanske de är de som gör de? kanske du bara behöver gå in & ändra designen & "bloggar jag följer".. värt ett försök iaf :) tycker iaf att din blogg är grym & riktigt rolig att läsa!! :) keep up the good work ;)

3 Daniel - pappa till Molly:

skriven

Det kanske är skit bakom spakarna?

4 Sandra ( Dallans ):

skriven

Jag har Opera som webbläsare och de är samma problem för mig. Blir en vit rand över inläggen speciellt om det är längre inlägg med bilder. Annars som nu är den nere vid kommentars fältet.

Kanske de kan vara något med designen att det blivit så bland alla koder utan att man vet om de?

5 Ida:

skriven

Åh,jag får också upp en vit ruta när jag är inne på firefox! :(

Även när jag är inne med Google Chrome!

6 Angelica:

skriven

Testade med Safari nu (kör Firefox annars) och den vita rutan är där. Skitstörande. Jag har dock inte upplevt det här problemet tidigare, det har blivit så nu den senaste veckan typ...

7 Helene:

skriven

Jag kör google crome och jag har också den där irriterande rutan här. :(

8 Kakan:

skriven

Vilken tur! Jag trodde de va nå fel på min lur :P