Shopping

2 kommentarer

Var till Kupolen igår kväll och strosade runt lite eller mycket rättare sagt.
Älskade Kupolen fyller 20 år som jag nämnde i den HÄR inlägget. Fullt med erbjudanden och det var mycket folk för att vara på kvällen. Vi var där mellan 19-22 och det kryllade av folk hela tiden. Idol Ola uppträde och det var andra artiser också och så kommer det hålla på fram till söndag.

Mitt mål var att hitta något till mig själv. Oftast blir det saker till Molly eller Daniel när jag är iväg och ska shoppa.
Hittade en t-shirt och en halsduk åt mig så jag är nöjd. Molly fick "bara" en dregglis och body med hem. Pappa Daniel kunde inte låta bli att köpa bodyn med texten "my daddy has super power".
 
Daniel hittade på två zip-tröjor på Cubus, den ena på rea och den andra på ordninarie pris. På Cubus hittade jag även på halsduken jag köpte till otroliga 20kr. När jag stor och kikade på den så blev jag fast, kikade på priset och det stod 199kr, lite väl mycket för mig men så kom en ur personalen och sa att nu skulle vi få det billigare och satte upp en skylt på 20kr. Allt i alla lådor, det var mössor, halsdukar, sjalar mm. Allt för 20kr styck, som hittat!

Hittade även på två suitar på barnavdelningen men kunde inte bestämma mig om jag skulle köpa dem eller inte. NU ångrar jag mig och vill åka dit och handla dem. Vill handla mer på Cubus, älskar deras barnkläder för baby, sååå fint!

Älskar även den gråa stickade suiten/overallen från Kappahl, VILL HA!
 
 

Daniel hittade som sagt på två zip-tröjor åt sig själv och 4 stycken t-shirtar som han endast betalade 25kr för. Han hade turen med sig att det var 2 för 100kr och så hade han presentkort. Vilka klipp vi gjorde denna kväll!

Slänger in ett collage får ni se vad som shoppats den senaste tiden.
En zip-tröja och ena av Daniels 4 t-shirtar saknas, antar att han tog på sig dem i morse när han åkte till jobbet.
 
1 sara - tävlingar, rabatter och en massa straffskatt.:

skriven

Vilken mysig overall!Ja det är precis så det är för mig... Får se om jag orkar ta mig tid till tandläkaren.. alvedon funkar med ^^ men det gör sååå ont.

2 Elin:

skriven

Jag har försökt hitta den där overallen från Kappahl men den är SLUT överallt. Hitta däremot mössan som matchar!!