"Inskolningsvecka" 2

4 kommentarer
Den här veckan har Molly bara gått på förskolan måndag, tisdag och onsdag. Idag har de stängt på grund av studiedag och imorgon skulle bara vikarier arbeta så vi valde att hålla henne hemma. Det var riktigt synd att de hade stängt idag för igår kunde Molly äntligen slappna av och leka lite själv ute på gården.

I måndags var hon ledsen i princip hela tiden hon var där. Runt halv elva ringde de från förskolan och ville att vi skulle hämta Molly eftersom hon höll på att somna ute. Hon hade sovit ruskigt dåligt natten innan så hon var jättetrött och istället för att låta henne sova i några minuter i vagnen ute innan det var dags för lunch hämtade vi henne så hon fick sova hemma. Dessa gånger är det bra att bo nära förskolan, mindre bra är det att vi hör när Molly gråter ute på gården. Det är bara att försöka slå dövörat till och försöka koppla bort det.

Tisdagen gick lite bättre men fortfarande var hon jätteledsen. Onsdagen gick ännu bättre så vi kunde se från köksfönstret hur hon lekte lite, satt i fröknarnaa knän och grät en stund för att sedan leka lite till. Det är därför vi tycker att det är synd att de har stängt idag för nu lär vi få börja om från början igen på måndag men som tur är så är det de korta dagarna nästa vecka när sambon går på sitt skift igen. Mellan klockan 13-17 ska hon få vara på förskolan. Hon verkar i alla fall ha kul när hon väl glömmer bort att vara ledsen. Hon skrattar med sina nya vänner!

Molly runt 4 månader har jag för mig

 
1 Lina:

skriven

Jag kör nog på en påse tror jag. Tycker dom verkar väldigt mysiga när bebis liksom kan röra sig lite mer. Och slipper man dessutom tränga ner benen. Vi får se. Väntar nog ett tag innan jag köper ändå. Men jacka till Mindie ska vi nog köpa i dag, hon måste ju vara med och prova den. =)

2 Fröken M:

skriven

Hon är ju bara för söt och jag är övertygad om att förskolan kommer bli en favorit när hon kommit in i det hela ordentligt :)

Här blir det förskole byte i okt ( för att vi fått plats på en avdelning 100 meter hemifrån istället för att åka genom halva stan ) och jag hoppas att det ska gå lite smärtfritt som förra gången...

Ha en riktigt bra helg nu :)

3 Merima Merdamovic:

skriven

Ja de va första gången men hur kan du tycka att de är underbart!? Regna de inte under heeela eran cykelsemester??

4 Agnes:

skriven

Svar: Hej Sandra! Jätteroligt att du alltid är med i mina tävlingar :) Jag vet inte varför gilla-knappen strular ibland, oftast funkar den för de flesta deltagare. Under LOTT 4 har jag även länkat till min bloglovin så man kan lika gärna klicka där för att gilla inlägget (givetvis behöver man inte prenumerera på bloggen för att gilla). Det är tråkigt när de som vill ha en extralott inte kan för att knappen strular och de flesta vet kanske inte att man kan göra det direkt på bloglovin. Anledningen till att jag har det som en lott är för att fler ska hitta till tävlingen - ju fler som gillar desto bättre syns den helt enkelt :)

Ha en toppenfredag!