Hemma fast ändå inte

3 kommentarer

Nu har vi hunnit landa hemma hos mina päron så riktigt hemma är vi inte än men jag räknar det här som mitt hem ändå, hemhem brukar jag kalla det. Vi lämnade Öland under förmiddagen i söndags med blandade känslor. Skönt att åka hem och komma hem till "sitt" men samtidigt tråkigt att veckan redan var slut. Vi har haft en underbar vecka på Öland, en riktigt rolig vecka med Molly som har lärt sig så grymt mycket på bara en vecka.  Hon kan nu:

- Lägga sig ner och rulla runt flera varv.
- Öppna dörrar.
- Klättra upp för saker och sedan ner. Roligast var nog att klätta upp för förarsätet och köra lite bil.
- Sätta på locket/korken och ta av locket/korken på nappflaskan.
- Säga Vov och tjuter av glädje när hon ser andra hundar. Vi antar att hon saknade Ludde en hel del under veckan.
- Hoppa, inte så hon kommer upp från marken men hon visar verkligen att det är det hon vill. Roligast är att hoppa i vattnet.
- Hon har sagt "Bye Bye" flera gånger och vinkat.
- Hon visar även nu mer när hon är trött. Hämtar snutten och tutten, går mot sängen/vagnen och vill lägga sig. Det här har hon i och för sig gjort några veckor men mer tydligt nu när vi varit på semester och energin tagit slut.

En vecka med massor av bus och tokigheter. Att ett barn kan utvecklas så mycket på en vecka trodde jag inte och inte trodde jag att man kunde vara så medveten om hennes utveckling när man är med henne dynget runt. Skillnad om hon varit borta en vecka ifrån oss, då skulle man väl märka det mer men ja, den här gången fick vi följa med på hennes "resa" i utvecklingen och det har varit enormt kul. Kan tänka mig att när hon väl börjar på förskolan kommer det bara säga "swish" i hennes utveckling...

Mer om semestern kommer det komma senare när tid finns att sitta vid datorn. Vi är nu inne på andra semesterveckan av fyra och våra dagar framöver är fullspäckade av roligheter så bloggen får vila sig lite tills det blir någon dag med utrymme för den, kanske en dag med regnväder? Fast nu hoppas jag klart inte på regn men någon dag lär det väl bli en skitdag?

 

En tjuvkik från en av dagarna på stranden vid Sandbybadet på Öland.
Fler bilder kommer ni få se senare. En hel del bilder så jag funderar på vilka ni kommer få se.
Kom hem och kikade igneom bilder på datorn, 518 bilder har det tagits med systemkameran.
Och några hundra till med kompaktkameran och en del med mobilen. Tur allt är digitalt, dyrt annars att framkalla typ 20-25 filmrullar. För att citera sambon:  "Molly har nog mer bilder på sig själv än vad jag har på mig själv under hela min livstid"...

 

 
1 Faster Karin:

skriven

Får tacka Älsklingen Molly för kortet! :) ska bli så kul att träffa er på lördag, saknar er! Puss

2 Erika-Mitt Nya Liv:

skriven

sv: Tack för din kommentar. Jag gick in via bloglovin nu och såg det problemet du beskrev. Vad konstigt?!! Jag har ingen aning om varför det blir så och hur jag ska rätta till det. Suck. varför kan inte någonting bara gå smidigt? :) får väl kontakta de sega teknikerna igen då. Pust och stön :p

3 Chicmommy - mamma till Ajdin:

skriven

Go' kväll go' kväll.För inte alls så länge sedan var du med i en tävling inne på min blogg och därför vill jag tipsa dig om en ny toppen grej som jag har på gång. Hela 14 vinnare, så din chans är stor.. och nej det handlar inte om några småsaker. Kika in så får du mer information.Önskar er en mysig fredag.

Kram