Molly 20 månader!

4 kommentarer

Den 25:e januari blev Molly 20 månader så här kommer det lite uppdatering i hennes utveckling:

 • Rutiner

  Nu har vi kommit in i nya morgonrutiner. Sambon har arbetat två veckor på nya jobbet och Molly går just nu samma tider på förskolan. 9-15 går hon just nu och jag får ta varje lämning och hämtning. Vi njuter på morgonen till Bolibompa och när jag hämtar henne är vi oftast ute en timme och leker i lekparken.


 • Komminukation

  Molly fortsätter att babbla på här hemma. Fler och fler ord som sätts ihop och nu har hon även börjat säga Molly om sig själv. "Nej, Molly" säger hon ofta om vi tar något från henne. Hon menar altlså att det är hennes.


 • Ord som kommit denna månad:

  - Ost
  - Kossa
  - Akta
  - Varmt
  - Ledsen
  - Lysa
  - Mössa
  - Vagn
  - Åka
  - Dricka
  - Fin/Fina
  - Molly
  - Lisa
  - Apa
  - Dagis
  - Måne
  - Leka
  - Rita

  Fler ord kan förekomma och tilläggas. Ska höra efter med sambon om han hört fler ord!

 • Leka / Leksaker

  Dockan. Att pyssla om sin lilla bebis. Ge välling, byta blöja och lägga bädda ner bebisen i sängen.
  Molly älskar att dansa och sjunga. Det är även roligt att prata i telefonen och hon har min gamla mobiltelfon att leka med. Fast det går lika bra med bankdosan eller en miniräknare om ni frågar Molly.


 • Motorik

  Molly är fortfarande inne i "kan själv"-stadiet. Hon testar och provar allt i henens omgivning. Går det inte som hon vill bryter hon oftast ihop för att sedan hoppa på hästen igen och testa gång på gång. Fast då och då så kan hon sitte länge och pyssla med något.


 • Maten

  Eftersom vi föräldrar äter efter GI-metoden nu är det mycket grönsaker som gäller. Det är verkligen inget som Molly gråter över för hon älskar verkligen grönsaker och frukter. Det första hon äter upp på tallriken är grönsakerna sedan köttet.

 

Molly pratar i telefonen


 

 
1 Emma H:

skriven

Haha, japps klart jag fiskar Oii-rabatter! ;)) Fast det är inte huvudsyftet med inläggen för de gör jag ändå, men när jag ser att det passar in så slänger jag in en Oii-länk. =)) Har räknat ihop sex inlägg som kvalificerar sig nu så då borde jag öka min procent ill 15% wohoo!Åh du har bloggat! Jag måste läsa! =D Skrev här innan jag läste inlägget, hihi.

2 Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

skriven

Så fin hon är :D

3 linn:

skriven

Grattis grattis. :) vilken fin bild!

4 Helene:

skriven

Vilken fin tjej! :)