Jag älskar POMPdeLux!

En kommentar

Det har inte blivit så jättemycket barnklädershoppning på sistone. Delvis för att Mollys garderob är rätt full men även att jag har börjat skämma bort mig själv mer. Fast lite shopping då och då har det så klart blivit ändå, speciellt så här under juletider, redan innan jul och efter jul rear butiker ut. Innan jul var det dags för de flesta webbutikerna att ha sin egna julkalder men nya erbjudanden varje dag. Blir mycket inpulshandlig men priset går ibland inte att motstå!

Ett nytt märke som jag har fallit för är det danska märket POMPdeLUX. Fina kläder till riktigt bra humana priser. De ligger i prisklass som H&M, KappAhl och så vidare. Detta märke är ett märke som säljs via hemförsälning via partyn eller via webben.

Strax innan jul gick de ut med att de hade 50% på allt så vi slog till på 11 plagg sammanlagt. Två tjockare hood-tröjor som även fungerar som jackor på vår/höst. Tog dem i 98 så Molly kan ha dem redan nu och till hösten och säkert nästa vår också. Deras kläder är lite större i storlek men tröjorna tyckte jag satt bra, alltså de långärmade tröjorna på bilderna nedan. 11 plagg för 900:- och då är frakt+adm.avgifter medräknat. Ett kap enligt oss. Det var dock synd att de var rätt urplockat men desto mildrare för plånboken. Blev mycket i färgen petrol nu. Molly passar riktigt bra i den färgen men min favorit är dusty purple (som på lurven med ugglan) så hade den färgen varit kvar hade det blivit rikigt dyrt!

Den 20 februari släpper de vår/sommarkollektionen. Den 29:de kan man börja köpa från webshopen. Men redan nu kan man se lite förhandsvisningar av kollektionen, än så länge bara på flickornas eftersom de just nu i skrivande stund håller på att sammanställa pojkarnas kollektion. Man hittar även på den på Facebook där man faktiskt kan se lite till från kommande kollektion, den sidan hittar ni här.

 


 
1 Angelica:

skriven

Jag älskar också POMPdeLUX, så himla fina kläder! Köpte den övre (ljusblå) hooden och en blus till min minsta kusin i julklapp :-) Ska bli kul att se den nya kollektionen!