För 25 år sedan föddes jag!

 

Nya Mini Rodini kollektionen

Precis NU, klockan 00.00 släpps den nya Mini Rodini kollektionen hos Oii barnkläder
Vi som gillar deras Facebooksida har redan fått se några smakprov som även ni kan se på bilderna nedan.
 
Jag älskar verkligen jeansen med stjärnor på och är det något Molly bör ha mer i sin garderob är det byxor och långärmade tröjor. Gillar även den rosa tröjan med pandan på. Ska bli kul att se hela kollektionen och det är något mer jag nappar på. Spana in Oii för att se den ni med och kanske vill ni tala om för mig vilket plagg som är just din favorit?

 

Fyndat Mini Rodini

När vårens Mini Rodini kollektion kom blev jag förälskad i många av plaggen men tyvärr har inte plånboken varit den tätaste så jag fick välja noga mina inköp. Det första plagget var summersuiten som Molly hade på sig på sin födelsedag. 

För någon vecka sedan fick jag medelande från Oii barnkläder att de skulle starta sin rea på just Mini Rodinis kläder, tll min stora lycka!
Jag handlade först en t-shirt med kartmönstret, ett mönster som jag verkligen gillar. Har bild på Molly när hon har tröjan men de ligger på andra datorn, ska försöka lägga upp en bild när vi är hemma sen så ni får se hur söt hon blev i den. 

Till slut var Oii så fantastiska att de sänka rean på Mini Rodini till 50%. Skyndade mig (liksom många andra i min bekantskapskrets) in i webshopen och klickade hem några gobitar som jag varit sugen på länge. Det fick bli zebra-tjöjan, kart-mössa och de underbara byxorna. Nöjd! 

Jag rekomenderar verkligen Oii barnkläder till er som inte testat att handla hos dem än. Fri frakt, alltid snabb frakt, fria returer och otrligt bra utbud av barnkläder och lite smått och gott.
 
 

Älskade kaniner

En vecka kvar på semester snart. Vi bjuter av att bara vara och har tillbringat veckan ute i sommarstugan och dit återvänder vi nog på måndag. Hade tänkt blogga lite under veckan som gått men sket i det, livet går liksom före vilket ni nog förstår. Ska njuta av sista veckan nu och tänk om en vecka är jag 25 år, tiden går fort! 

Bjuder på ett par härliga sommarbilder på vår älskade Molly i sitt älskade linne med sina älskade kaniner på. 
För er som undrar så är kläderna av märket Molo och inköpt hos Spillevinken. Byxorna är faktistk ett par babybyxor i storlek 68 som passar perfekt som knickers, ett tips till er alltså att ta vara på små urväxa barnkläder på det här viset! 
 
 

När köparen själv får välja

 
Jag är så matt på det här pissvädret. Vart är solen? Är nog inte ensam om att ställa den frågan men seriöst, det här är deprimerande för alla. Hur ska vi orka med en höst och en vinter om vi inte får tillbringa några veckor i fint härligt sommarväder? 

Igår när vi skulle handla fika såg jag löpsedlarna som ni kan se på bilden oavan. Rätt komiskt och ja, det är väl vi kunder/läsare som själva får välja om vi vill vara positiva - JA, solen kommer, eller läsa om allt negativt regnet har ställt till med. Bara att välja. 

Men vädret hindrar oss inte att hitta på saker på vår semester. Det är väl som man säger, det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder. Så sant så och det roligaste just nu i vår familj är att vi tycker det är jättekul att hoppa i vattenpölar. Så känner ni er nere för allt regn, deppa inte ihop helt för när det regnar ute öppnar sig en helt ny värld av spännande saker och Molly utvecklar sin fantasi ännu mer.

Så vårt tips till er som känner sig lite nere på grund av regnet är att hoppa i närmsta vattenpöl nästa gång ni går ut. Det är barnsligt kul! 
 
Visste ni föresten att myror kan simma? Jodå, de kan dom i alla fall enligt Molly. 
 
 

Semester!

Äntligen har sambon gått på semester, han gjorde det i måndags så inte mycket tid finns det till datorn nu när vi kan mysa tillsammans hela familjen. 
 
Vi har hunnit med ett par underbara dagar hos mina föräldrar och gjort en del utflykter runt omkring där. Bland annat har Molly fått rida häst, åkt karusell och jag har fått köpa gottgott från Tillmans i Grangärde. Hunnit med lokmuseum och massor av bad och fika. Jag lovar att uppdatera mer om det här någon annan dag för nu fortsätter vår semester med spännande äventyr.

Till er som har Instagram på era mobiler får ni gärna adda mig (Surrovich) där och följa vår vardag. Skaffade Instagram för skojs skull och nu har det slutat med att jag använder det väldit flitigt, rättare sagt beroende!

Här på bilden ser ni Molly myser med fåren i Säterdalen (ligger i Säter) som vi besökte för några veckor sedan.
 

 

Surrovich - Molly & Milla

En vardagsblogg om livet som Mamma till två töser, Molly och Milla. Mycket fokus på barnen och deras påhitt. Välkommen att följa oss!

RSS 2.0