Fyndat Mini Rodini

Kommentera
När vårens Mini Rodini kollektion kom blev jag förälskad i många av plaggen men tyvärr har inte plånboken varit den tätaste så jag fick välja noga mina inköp. Det första plagget var summersuiten som Molly hade på sig på sin födelsedag. 

För någon vecka sedan fick jag medelande från Oii barnkläder att de skulle starta sin rea på just Mini Rodinis kläder, tll min stora lycka!
Jag handlade först en t-shirt med kartmönstret, ett mönster som jag verkligen gillar. Har bild på Molly när hon har tröjan men de ligger på andra datorn, ska försöka lägga upp en bild när vi är hemma sen så ni får se hur söt hon blev i den. 

Till slut var Oii så fantastiska att de sänka rean på Mini Rodini till 50%. Skyndade mig (liksom många andra i min bekantskapskrets) in i webshopen och klickade hem några gobitar som jag varit sugen på länge. Det fick bli zebra-tjöjan, kart-mössa och de underbara byxorna. Nöjd! 

Jag rekomenderar verkligen Oii barnkläder till er som inte testat att handla hos dem än. Fri frakt, alltid snabb frakt, fria returer och otrligt bra utbud av barnkläder och lite smått och gott.