Valborg 2012

Sådär, i och med att min dator lever igen kunde jag komma åt bilderna från Valborg som firades (öhm, fira?) hos mina päron.
Elden var mycket spännande och efter det har Molly pratat om elden väldigt mycket och är verkligen fachinerad över just eld. Fyrverkerierna senare på kvällen var läskiga men samtidigt var det kul. Pang pang, så Molly och pekade mot himlen.
 
 

Yey, min dator lever igen!

Jag fick min dator reparerad. Startade upp den och den levde ett par timmar men så helt plötsligt dog den igen och vägrade vakna till liv. In på verkstaden igen och idag efter veckor av väntetid fick jag tillbaka den. Den andas om än väldigt tungt så den är seg men bättre det än inget. Ska höra mig för igen vad som kan tänkas vara problemet med att den har svårigheter med flåset.

Vi lever i alla fall och mår bra. Jag har verkligen börjat hitta tillbaka till mig själv mer och nu när jag tänker efter har det nog varit väldigt bra att min dator inte har haft en sådan bra hälsa. Det är tack vare mindre data tid och mer "egentid" som jag hittat tillbaka mer till mig själv. Att kunna slappna av i soffan utan att behöva pilla på något.

Favoritstunden just nu när både jag och Molly är hemma på sommarlov är när Molly vilar mitt på dagen. Då kan jag brygga mig en kopp kaffe, slänga omkull mig i soffan och titta på ett eller två avsnitt Grey's Anatomy är mitt sätt att slappna av.

Sambon arbetar förhoppningsvis bara veckan ut sedan går han på semester. Jag och Molly passar på att besöka mina päron till på fredag. Trevligt att vara hemma i byn (hemstaden) under ett par dagar och bara vara. Vi ska försöka hinna med att träffa några nära och kära.

Nu lever i alla fall min dator och jag känner mig sugen att fixa ordning lite blogginlägg så hoppas jag känner mig lika bloggsugen imorgon kväll så det kan börja droppa in lite fler inlägg här igen. Hoppas ni inte glömt bort mig, eller oss?!
 
 
Tåkigt med ett blogginlägg utan bilder så ni får en bild ur arkivet.
Molly för nästan precis 2 år sedan, lilla skruttan.
 
 

Det här med sommarlov

Jag njuter av livet precis här och just nu tillsammans med Molly. Det är skönt att äntligen ha sommarlov men samtidigt tar det nå enormt på krafterna för att stimulera Molly ordentligt om dagarna. 
När jag väl fåt lite egentid, när Molly sover middag bland annat, så slår jag oftast inte på datorn längre utan tar mig en kopp kaffe och kikar på någon serie eller bläddrar i tidningar. 

För ett par veckor sedan beslutade jag mig för att trappa ner på datorn-användingen. Jag behövde det precis då, hitta tillbaka till mig själv eftersom jag mådde dåligt och hade mycket med skolan. Nu i efterhand var det ett bra beslut att ta. Under sommaren nu kommer jag troligtvis att inte blogg mer än vad jag har gjort de senaste veckorna. En dag kan de komma fem inlägg, den andra inget och så vidare. Hoppas att ni fortfarande kikar in här  då och då men vi alla behöver sommarlov, eller en paus från något någon gång. 

Den här sommaren ska jag verkligen njuta av nuet, umgås med Molly och le åt alla hennes påhitt. Helt galet, hon är två år nu. Jag har inte fattat det ännu! 
 
Om drygt två veckor går sambon på semester, det ska bli underbart att få umgås hela familjen och hitta på saker tillsammans. En resa till Finland ska vi hinna med och många dagar ute i sommarstugan. 

 

Brio Race


Jag är med och tävlar om en snygg lila eller turkos-färgad Brio Race från Annas Babyshop
För att se vilka som finns kikar ni in sulkysidan som ni hittar här.
 
Vi har en äldre modell av Brio Race, en 09:a som vi verkligen är supernöjda med fast saknar verkligen att det finns ett fast bälte som det gär i den man kan vinna nu. Har även sätt att det är en större varukorg och det är aldrig fel med tanke på att man ofta har vagnen med sig på stan när man shoppar eller om man ska iväg till lekparken och då vill man ha med sig lite ombyten och fika kanske. Därför skulle jag hemskt gärna vilja vinna en ny vagn så vi kan ha den äldre modellen ute i sommarstugan och den nya modellen hemma så Molly kan åka omkring i en grymt snygg vagn med den perfekta komforten. Håll tummarna på att vi vinner nu! 

Man kan tävla om en vagn hos två bloggerskor, den ena tävlingen hittar ni hos CIm; Mansondusts
Den andra tävlingen hittar ni hos Millah: Millah 

 

Sommarlov!Ojoj, nu har bloggen verkligen fått sig en ordentlig vila men nu mina vänner är jag äntligen klar med skolan för den här terminen och tar därmed sommarlov. 

Som jag kämpat med den här matematiken på slutet och så nu efter ca. 10 timmars prov på två dagar blev jag klar genom att få full pott på slutprovet. Är galet glad nu alltså! 

Ska hämta Molly strax och då tar både hon och jag sommarlov så imorgon ska vi mysa hela dagen utan måsten, så skönt och så efterlängtat! 

Just ja, har fått den nya layouten till bloggen. Kul med nytt men väldigt ovanligt så får se hur snabbt man vänjer sig nu men snyggt är det i alla fall! Har ni den nya, vad tycker ni? 

 


 

Grattis Ludde, 2 år idag!


Idag fyller vår busiga, lurviga, krulliga, fyrbenta familjemedlem 2 år. Grattis Ludde!
Det firar vi genom att åka till stugan på landet så han får springa av sig hela dagen.

(bilden är tagen 20/5 ute vid stugan)


Molly på cirkus

För drygt tre veckor sedan (15 maj) var hela familjen iväg på cirkus. Sambon kom hem med biljetter och överraskade oss att vi skulle få gå vilket var riktigt roligt. Jag undrar vem av oss som var mest förväntansfull, jag, Molly eller sambon?

Molly tyckte det var riktigt spännande att gå på cirkus. Gott med popcorn och festis!
Det som var mindre roligt var clownerna som ramlade och slog sig. Molly är så omtänksam och blir väldigt ledsen när andra gör illa sig och hon förstod ju inte att detta var på skoj, lilla pluttan.

Föreställningen var riktigt bra tyckte både jag och sambon och vi har inte gått på cirkus sedan vi själva var små.

 


Surrovich - Molly & Milla

En vardagsblogg om livet som Mamma till två töser, Molly och Milla. Mycket fokus på barnen och deras påhitt. Välkommen att följa oss!

RSS 2.0