Är less på min hälsa

2 kommentarer
Året som började så bra, jag var peppad att träna minst två gånger i veckan och äta hälsosammare. Jag hade insett hur dålig min kropp mådde och hur bra den kan må om jag bara gav mig en rejäl spark i röven vilket jag gjorde. Tog inte många veckor innan första förkylningen kom mitt i träningen och ja, sedan dess har den inte försvunnit ur min kropp. 

Nu, några veckor senare är min kropp fortfarande i obalans och jag mår riktigt dåligt fysiskt. Jag snorar och hostar om vartannat. Jag har feber då och då fast oftast är jag pigg i övrigt men blir trött väldigt fort. Dessutom har jag lyckats få ont i lungorna. Misstänker lunginflammation då jag har svårt att andas, hostar och är riktigt slö. Borde ringa vårdcentralen och få det undersökt.

Någon som kan ett dunderknep med en huskur som kan ge mig bättre imunförsvar? Känns som det behövs och att rensa ur kroppen så den kan få laddas upp på nytt eller något. 

Är bitter nu. Dels för att jag mår dålig och dels för att det går dåligt för Leksand i kvalserien. Nej, jag bryter ihop och kommer igen. Inte imorgon utan någon annan dag när jag känner att jag frisknat till ordentligt! 

Tur att jag har den här solstrålen i mitt liv. Hon gör livet lite lättare att leva just nu! 


 
1 Sara, mamma till tre små troll:

skriven

Usch va jobbigt, har inga dunderkurer tyvärr men jag blev precis likadan när jag började träna :(

2 Lisa:

skriven

Du är duktig Sandra!!! Kan ingen dunderkur, skulle behöva en själv... Kanske har du haft för bråttom när du börjat igen?? Kanske behöver du börja mycket lugnare när allt släpper... Men den kommer, energin, friskhet lusten och orken