Gameday!

Molly i sitt första Leksandsplagg

 

Om drygt 7 timmar och 35 minuter kör årets kvalserie i gång och vi kommer vara på plats. Min kropp känns pirrig och förväntansfull. Detta blir min och sambons första bortmatch sedan kvalserien 2010 borta mot Södertälje. Den här gången bär det av till Örebro.

Molly och Ludde får stanna hemma med sin Mormor under tiden. Likaså på lördag då vi åker på hemmamatch mot Timrå och så även på måndag när jag och sambon åker med till Stockholm. En galen hockeyhelg med andra ord!

Så från och med nu fram till runt påsk kommer jag leva i en dimma, kvalseriedimman. Det blir väldigt mycket hockey och väldigt lite av allt annat. Mitt humör kommer går upp och ner, vi kommer mötas av glädje och ilska. Jag hoppas dock på att det sistnämda håller sig undan. Hur som så känns det här kvalserien inte som alla andra. Jag känner mig mest förväntansfull och glad men ställer inga större krav på spelarna i Leksand. Går det så går det, gör de inte det är jag fortfarande en stolt supporter.


Om drygt 4 timmar kliver vi på supporterbussen som ska ta oss till Örebro. Det ska bli fantastiskt roligt att få umgås med likasinnande en hel resa. Håll tummarna på att vi får med oss tre starka poäng med oss hem i bagaget. 

För att avsluta det hela så rundar jag av med ett par välfyllda ord från en god klackvän Niklas:

"från nu och till långfredagen finns ingenting annat än svarta ögon, fullt fokus och en sjujävla krigarattityd. Vi är Leksands IF!"

 

 Kommentarer
Amanda 17år & mamma!

SÅÅÅÅ SÖÖT :D

2012-03-15 @ 13:39:43
URL: http://awahlsten.blogg.se/
Anonym

Heja Färjesta!

2012-03-15 @ 13:50:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0