Hem Familj Energi-mässan

En kommentar
För några helger sedan, det vill säga den 21 april var vi iväg på Hus Familj Energi-mässa här i Falun. En liten trevlig mässa där man fick inspiration till sitt hem. Träffa lokal företag och få lite småt och gott.

Molly tyckte det var spännande med mässan. Hon fick träffa Bamse (Fritidsresor), leka med några leksaksfiskar och badbollar vid poolerna. Hoppa lite i hoppborgen och testa på lite roliga cyklar som företaget Lekute.se hade med sig. Ett tips är att titta in på deras hemsida på alla roliga saker, speciellt lekstugorna.

Me&i var där med en monter så vi passade på att köpa en fin tunika till Molly som jag faktiskt var sugen på att köpa redan i höstas när den var med i kollektonen. Nu betalade vi endast 100kr för den, som hittat tycker jag.

Vi fick med Vika-bröd hem med smak av wiskey från Mackmyra. Riktigt gott och snälla som vi är gav vi bort ena förpackningen till svärfar eftersom vi vet att han älskar både Vika-brödet och wiskey, två flugor i en smäll, kan väl inte bli bättre?

 
1 Lekute.se:

skriven

Hej Sandra,Tack för ditt inlägg om oss! Vi kan bara hålla med dig: vi har jättefina och roliga uteleksaker :-).Hälsningar

Patricia

Lekute.se