Mammablogg-galan 2012, del 2 av 3

4 kommentarer

Efter att ha varvat ner på hotellrummet var det dags att klä på sig lite finare kläder. Tur att jag hade en klänning hängandes i garderoben annars vet jag inte vad jag hade haft på mig. Hade med den som reserv på förra årets gala.

Jag och Anna valde att få vårt hår stylat vilket var skönt så slapp man stressa med det också. Nu kan jag länka till mitt sällskap också. Det var alltså Anna som också vann vistelsen på galan genom Allt för föräldrars tävling. Sedan var det de andra två trevliga mammorna Michelle och Jessika.

Först var det mingel med champange och tilltugg sedan dags för middagen som var riktigt god och vi mammor vid mitt bord hade verkligen inte tackat nej till att fått in lite större portioner. Vi var hungriga!

Gott vin fick vi till också, eller vad säger du Michelle? ;) Haha!

Tiden gick så fort på kvällen. Vi fick se på olika uppträdanden, utdelningar och så fortsatte vi prata och umgås med varandra. Till slut gav vi alla upp och kände att den där sängen på rummet lockade väldigt mycket. Jag kunde dock inte somna på en gång så jag smaskade lite gottgott som vi fått under dagen och kikade lite på teve. Sov inte så värst bra under natten heller, var nog för tyst runt omkring mig när man inte är van att sova själv.

Dagen efter bjöds det som vanligt på en härlig stor frukostbuffé som jag önskar man kunde få äta av varje morgon. Vi bjöds på en till föreläsning, llivscoaching som var riktigt bra så nu funderar jag på att gå på fler sådana här föreläsningar/kurser. Hela vistelsen avslutades sen med att arrangörerna tackade för sig och delade ut lite fler vinster. Jag hade turen att vinna presentkort på 300 kr hos Pinkaholic.

Stort tack till Allt för föräldrar för denna vinst och stort tack till mitt sällskap, arrangörerna, företagen och till alla andra glada och trevliga bloggande mammor. Vi är fantastiska!

 


 
1 Michelle & GirlZen:

skriven

Härliga bilder! :DSkulle du kunna maila dem till mig?

Får se när tiden finns att skriva inlägg #2 och alla andra inlägg som rör Mammabloggalan!Kramar

2 Sanna:

skriven

SV: Vad kul då kanske vi syns där!Kram Sanna

3 Anna - Med Alvora i famnen, en framtid av spänning:

skriven

Underbart!

4 Jessica:

skriven

Jätte fint inlägg skulle också jätte gärna vilja ha gruppbilden från galan.