Mammablogg-galan nästa!

En kommentar
Är framme i Solna hos min bror och svägerska nu. Bilresan ner kändes som en evighet men fram kom vi efter ett stopp på Max i Uppsala och ett stopp på ICA Maxi i Märsta.

Hela dagen idag har jag mest stressat, ja inte i bilen men innan det. Först lektion i skolan sedan vidare på stan för att hitta det sista inför helgen. Märks verkligen att jag inte är ut ofta för jag har aldrig något nytt i min garderob längre. Hittade en snygg enkel svart klänning till imorgon och så ska jag ha ett par röda leopardmönstrade strumpbyxor till. Inte alls jag men ändå snyggt så det kommer kännas ovant att gå runt med det imorgon på dagen.

Sambon, min fina älskling, fixade så jag fick gå och klippa mig hos frisören. En hel decimeter klipptes bort och så tunnades håret ur vilket var välbehövligt. Hur kan hår väga så mycket?
Hann även med ett besök på ett spa och fick manikyr så nu har jag härligt röda fina naglar.

Innan avfärden hann jag med att kramas lite med Molly och fika lite jordgubbar och glass. Usch, mitt mammahjärta grät verkligen inombords. Den här gången är hon mycket större och har mer förståelse om att jag åker bort och inte är hemma. Jag vet att hon kommer ha en kanonhelg med sin pappa men alla ni som är föräldrar vet vilken känsla jag pratar om. Älskade unge och älskade sambo, tack! 

Nu ska jag som sagt krypa till kojs och försöka få mig ett par timmars sömn. Har fjärilar i magen inför morgondagen och om du som läser det här ser mig imorgon, snälla ta tag i mig och hälsa på mig för jag kommer säkert vara för blyg att hälsa på någon av er. Älskade älskade lilla skruttunge. Hon grät massor när jag åkte iväg så jag längtar redan hem för att få krama om henne men tills dess ska jag njuta av att bara få vara mig själv en stund. Längtar efter hotellsängen och frukosten! 

 

 

 


 
1 Angelica:

skriven

Åh, ha så himla kul! Önskar att jag kunde åka iväg på något sånt där, kanske nästa år. Skulle verkligen behöva lite semester från familjen, även om man såklart saknar dem när man inte är tillsammans.