Molly 2 år idag!

En kommentar


Stort grattis på dagen vår lilla älskling. Helt sjukt att det redan har gått två år sedan sedan vi fick träffa dig för första gången. Sedan den studen, då jag fick ta emot dig i min famn har vi varit mitt allt. Du är min dotter, du är min solstråle och gör mig hel. Tack Molly för att det var just du som kom till oss. Du är ett mirakel, du är unik och ingen någonsin kommer att ta just din plats i mitt hjärta.

Idag ska det firas här hemma, bara vi lilla familjen. Ska försöka hitta på något roligt att göra och på eftermiddagen blir det ett besök till bvc för mätning och vägning. Är nyfiken på Mollys längd, vikten fick vi nyss veta med tanke på besöket på akuten. Då ville de ha vikten för att kunna ge rätt mängd medicin.

Till kvällen har vi tänkt att gå ut och äta på restaturang. Vi kommer ha som tradition att den som fyller år ska få bestämma vad som ska ätas till middag på sin födelsedag. Vi frågade Molly och fick Pizza till svar. Dock är det inte Pizza som vi är vana vid utan Pizza för Molly är kebab och pommes. Vi har inte tänkt äta någon pizza till middag utan gå ut på en lite finare restaurang. Vi firar inte bara att Molly fyller två år utan även att jag och sambon har varit föräldrar i två år. Det är helt klart värt att fira också med tanke på att det inte är det lättaste att vara men helt klart det underbaraste. Ni som är föräldrar förstår hur jag menar hoppas jag.

Nej, nu ska vi kalasa hela helgen. Kanske dyker det upp ett och annat inlägg under helgen annars vet ni vad vi sysslar med. Hoppas ni alla får en trevlig fredag och helg, det är ni värda!

Pssst, nu kom det till en ny kategori i bloggen: Molly 2-3år, ni hittar den till höger så länge i menyn och ska lägga till den senare uppe vid headern.

 
1 Martina:

skriven

Ååh ser ut att vara en precis likadan tramptraktor som jag hade när jag var i hennes ålder! Nostalgi nästan!! Haha :)