Vi mår bättre!

En kommentar
Tack för alla krya-på-oss-hälsningar. Vi mår mycket bättre idag och Molly är precis som vanligt fast hon blir tröttare fortare så inte riktigt hundra än men på god väg. Kåvepeninen hjälpte nog rätt fort på den lilla tjejen men usch vad det är jobbigt att ge henne den. Vi har fått tips om att blanda ner det i cola, glass och sylt men så lättlurad är inte vår tjej. Däremot har vi hittat ett knep som funkar rätt så okej och det är att hon får ett par Smarties efteråt. Hon får se dom innan vi ger medicinen så hon vet om att tar hon den så får hon det goda. Bara man får henne lugn i knät så går det rätt så bra att spruta in medicinen.

Jag själv får verkligen känna på riktig trötthet nu. Sovit 9 timmar de senaste 72 timmarna så här snackar vi påsar under ögonen! Ikväll ska jag och sambon, äntligen, få sova tillsammans om nu inte (peppar, peppar) Molly vaknar. Ska hoppa in i duschen först en snabbis eftersom vi bäddat rent och städat sovrummet så är det grymt skönt att krypa till kojs nyduschad i rena fräscha lakan.

Imorgon, om det är fint väder blir det nog en tur till Hedemora för att gå på lite marknad. Ser fram emot att få komma ut från den här lägenheten som jag varit instängd i hela veckan.

Har inga nya bilder på datorn än så jag bjuder på ett par bilder förra året, nästan precis ett år sedan. Sophie (giraffen) fick man i förra årets goodiebag på Mammablogg-galan. Vad jag fick iår ska ni få se inom de närmaste dagarna. Imorgon ska sambon iväg på rajraj så jag hoppas få lite egentid med datorn efter läggningen.

 
1 Anna - Med Alvora i famnen, en framtid av spänning:

skriven

Skönt att hon är bättre, hon är riktigt söt!!